Proteinglass

Vad passar bättre en varm sommarkväll än en god och svalkande glass? Nu kan vi njuta av det på ett nyttigt och proteinrikt sätt – varför inte direkt efter kvällens löprunda? Receptet går såklart att anpassa i all oändlighet och ett litet tips från coachen – smeten är otroligt god att äta som den är, innan du kör in den i frysen. 

Ingredienser:
3 st Mogna bananer
250g Naturell kvarg
2 st Äggvitor
2 dl Choklad-kasein
1-2 msk Walden Farms Caramel Syrup
1 näve Valnötter

Hur du gör:
Mosa bananerna noggrant. Blanda ner äggvitorna och kvargen. Rör sedan i kaseinpulvret. Vänd sedan enkelt ned sirapen och nötterna. Överför sedan smeten till lämplig behållare. Varför inte göra som jag och återanvända en BCAA-burk? Ställ sedan i frysen i minst 4 timmar.

DSC_0001 DSC_0002 DSC_0003 DSC_0004 DSC_0005 Proteinglass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *