Vietnamesiska rullar

Här kommer en riktigt, riktigt fräsch och enkellagad lunch eller middag. Men ett hett tips är att äta rullarna när de är precis nygjorda. Jag testade att ta med några i matlåda till dagen efter, det var inte lika gott. Detta kan såklart varieras i oändlighet rent innehållsmässigt.

Ingredienser:
Rispapper
Kyckling
Färsk Chili
Paprika
Morot
Naturella Cashewnötter

Hur du gör:
Skär ner dina ingredienser till stavar. Koka upp en stor kastrull med vatten. Lägg i ett rispapper åt gången. Ta sedan upp rispappret och lägg på en fuktig kökshandduk. Fyll på med en lagom stor näve av dina ingredienser och rulla sedan ihop rullen. Det må se ut som ett litet kondompaket men det är fantastiskt gott. Doppa i soja vid servering.

Foto 2016-08-28 15 16 58 Foto 2016-08-28 15 44 34 Rispapperrullar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *